Nem az a buta ember, aki valamit nem ért meg, hanem az, aki megérti ugyan, de úgy cselekszik, mintha nem értené. Charles Richet

Gyógynövényes ínyvédő fogkrém

Gyógynövényes ínyvédő fogkrém

A fluormentes fogkrémek beszerzése nem mindig könnyű, ha pedig találunk, akkor a legtöbb esetben van benne valami mellékanyag, amit nem szeretünk. Habosító tenzidek, műanyagfélék, káros tartósítók, ízesítő szorbit, színezék, hogy csak párat említsek. Én is próbáltam sok ideig hozzájutni valamilyen nekem megfelelő fogkrémhez, de nem sikerült. Ezért készítek, kidolgozva a jótól az egyre jobbon át a tökéleteset. Azt hiszem ez most sikerült.

Igazi lepedékgyilkos ez a fogkrém. Maradéktalanul eltávolít minden lepedéket az alapos fogmosás végére, emellett ápolja a szájüreget, fogakat.
Az egésznek a titka többek közt a calcium karbonát, ismertebb nevén a krétapor, mely a legősibb fogmosó por. Analitikai tisztaságú krétaporból készült a fogkrém, mely kíméletesen de nagyon hatékonyan lepedékteleníti a fogakat, erősíti az ínyt, a nyálkahártyát, és a gyulladásos problémákat is csökkenti.

A rebarbaragyökér ínyvédő, ínygyulladás gyógyító hatása miatt került kétféleképp is a fogkrémbe. Először a ledarált gyökér átszitált pora, majd az egyben lévő gyökerek kifőzve. A rebarbara emellett vérzéscsillapító, erősíti az ínyt, a fogínyvérzések csökkennek a használattól. Szájnyálkahártya gyulladás és afták ellenszereként is ismert.

A gyógynövényfőzetbe került még édesgyökér, mely a gyulladáscsökkentő hatása mellett édes ízt kölcsönöz a fogkrémnek, és mi lehetne ennél természetesebb édes-ízforrás?

Zsálya és zsurló, melyek a szájüregi megbetegedések egyik leghatásosabb ellenszerei, gyógyszerei.

Bíbor kasvirág, ami a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását segíti. Kíméletesen polírozza a fogakat és mérsékli a lepedék és fogkőképződést.

És borsmenta, amely frissít, fertőtlenít.

Az egész főzetnek a vízalapja pedig EM kerámiával lett aktiválva, ami szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia szonda-alakú – kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki – aktiválja és energetizálja a vizet – elősegíti a víztisztulást – javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe.

Az EM kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz.

A víz energetizálása: A magányos vízmolekulák, gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. Az víz energetizáltságának mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

Az EM kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét.

Az EM Kerámia leírása Az EM kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EM kerámia hatásai
Aktiválja és energetizálja a vizet
Javítja az (ivó)víz minőségét
Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
Erősíti a víz tisztulását
Optimalizálja a víz oldó és kötőerejét a
Vízklaszterek kicsinyítésével
A felületi feszültség csökkentésével
Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EM kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elekromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja. A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degenerativ típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EM kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben. forrás: AntalVali


A fogkrémbe került még zsálya és propolisz kivonat, és illóolajok.
Eukaliptusz és menta a friss illatú szájért, narancs a kellemes íze és gyulladáscsökkentő hatása miatt. Mentolos, de nem erős, gyerekek is tudják használni. Nincs poros érzete, mint a korábbi, zeolitos fogkrémeknek, teljesen sima érzetű paszta.
ENYHÉN HABZIKÖsszetétel: calcium carbonate (krétapor), [édesgyökér, bíbor kasvirág, rebarbaragyökér, menta, zsurló, zsálya főzet EM kerámiával aktivált vízben], zsálya kivonat, propolisz kivonat, eukaliptusz-menta-narancs illóolaj, rebarbaragyökér-por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...