Nem az a buta ember, aki valamit nem ért meg, hanem az, aki megérti ugyan, de úgy cselekszik, mintha nem értené. Charles Richet

Kámforos csodakrém
A fából nyert kámforkristályokat krémbe felhasználva főképp a bőr rendellenességeinek kezelésére használhatjuk, de más problémákra is hatásos. A kámfor erős illatának köszönhetően segít az orrdugulás megszüntetésében. A kámfor illatanyagainak beszippantása segíti az orrjáratok levegőztetését, de az orrdugulás mellett a kámfor segíthet a köhögés enyhítésében is.

A mellkasra kenve a krémet kámfor a légcsőhurutos megbetegedések, asztma, és más légúti betegségek gyógyításában is segítséget nyújt. Érzéstelenítő tulajdonságainak köszönhetően enyhíti a sérülések, ficamok által okozott fájdalmakat is, de különböző bőrgyulladásokra is jó.

A kámforos krém kiváló például a pattanások, gyulladások helyi kezelésére, migrén, fejfájás esetén a halántékba masszírozva, ízületi fájdalmak, derékfájás, húzódások, izomfájdalmak kezelésére, vérkeringés fokozó hatású, erősen hűsítő krém. Mellkasra kenve felszakítja a köhögést okozó lerakódásokat. De például kirepedt szájsarok esetén is segíti a seb gyors gyógyulását, és ajakherpeszre is segítőleg hat.

Összetétel: kókuszolaj, pásztortáska főzet, kámfor, mentol, emulsan, cetil alkohol, menta illóolaj, rokonsal, tejsav

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...